Nieuws

juli 27, 2022
Wat is een LSZH kabel en waarom gebruiken we deze?
LSZH staat voor Low Smoke Zero Halogen en is een kabelmantelmateriaal dat niet-gehalogeneerd en vlamvertragend is. LSZH-kabels produceren zeer weinig rook en giftige dampen en geen zure gassen.
juni 2, 2022
DINTEK trainingen – juni
Deze trainingen bieden algemene kennis en vaardigheden die nodig zijn om een gestructureerd bekabelingsnetwerk en/of glasvezelbekabeling aan te leggen. Schrijf je nu als partner snel in!
Glasvezel essential tool kit
november 17, 2021
Nieuw: Glasvezel essential tool kit
Versnel het glasvezelinstallatieproces met behulp van de tools in deze nieuwe Fiber termination kit van DINTEK.
Glasvezel kabel zwart, 12 core indoor/outdoor
augustus 2, 2021
Nieuw: DINTEK glasvezel kabel
DINTEK heeft een nieuwe glasvezel kabel (zwart), 12 core voor zowel indoor/outdoor in het assortiment. Deze glasvezel kabel heeft een B2ca classificatie. De lengte is naar wens per meter...
Fiber checker
maart 17, 2021
Nieuw: Fiber checker
De DINTEK fiber checker biedt een professionele en goedkope oplossing om bijvoorbeeld in het veld breekpunten, slechte verbindingen, verbuiging of barsten in glasvezelkabels te vinden.
CAT6 outdoor U/FTP kabel, 305m, zwart
januari 15, 2021
CAT6 outdoor U/UTP kabel
De CAT6 outdoor U/UTP kabel 23 AWG is sinds kort leverbaar. Deze outdoor kabel ondersteunt Gigabit datatransmissie met een afstand tot 100 meter.
Glasvezel connector LC/OM3 multimode
oktober 15, 2020
ezi Fiber LC connectoren
De ezi Fiber LC connectoren zijn leverbaar. Deze connectoren bieden een goedkoop en efficiënt alternatief om glasvezelkabels af te monteren zonder het gebruik van een fusion splicer.